Aanschuifbedje huren


 

Soms heeft huren de voorkeur boven kopen. Dat kan natuurlijk om tal van uiteenlopende redenen zijn. Teddy*B voorziet ook graag in deze behoefte van onze klanten en daarom hebben wij onder andere de MIDI aanschuifbedjes van babybay in een verhuur-assortiment opgenomen.

Voor een pasgeboren baby is het fijn om vooral de eerste dagen dicht bij de moeder te zijn. De hechting wordt gestimuleerd en de baby ervaart een gevoel van geborgenheid, waardoor de ontwikkeling van een vast slaappatroon zich sneller ontwikkelt. Wanneer zowel de moeder als de baby zich op hun gemak voelen zal ook het borstvoeden hier profijt van hebben.

Een degelijk aanschuifbedje biedt de meest veilige manier om samen te slapen. Veel kinderen worden nog in het ouderlijk bed genomen of staan in de reiswieg naast het ouderlijk bed. Beide is niet zonder risico’s. Door een aanschuifbedje of één van onze verkrijgbare wiegjes te gebruiken kun je de baby dicht bij je hebben maar met meer veiligheid.

Het babybay MIDI bedje is het hoekige model uit de collectie. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze een standaard wiegmaat heeft. Door het sluithekje te plaatsen heb je buiten een aanschuifbedje dus ook een standaard wieg tot je beschikking.

Hoe lang een kindje in een aanschuifbedje of wiegje slaapt hangt af van verschillende factoren;
De ene moeder geeft langer borstvoeding dan de andere en niet altijd vinden alle moeders het even prettig de baby constant naast zich te hebben. In ieder geval de eerste maand is een aanschuifbedje eigenlijk onmisbaar. Zeker de eerste kraamweek of een eventuele herstelperiode van een keizersnede. Door 4 extra klossen te lenen bij het kraambureau hoef je het aanschuifbedje na de kraamperiode niet te verstellen, maar is nog steeds hij op de goede hoogte als de klossen onder het kraambed vandaan gaan.

In het huurassortiment is beschikbaar;
* babybay MIDI aanschuifbedje basisframe (wit of blank gelakt)
* babybay MIDI sluithekje (wit of blank gelakt)
* babybay MIDI verbredingsset voor brede bedrand (wit of blank gelakt)
* babybay MIDI hemelset in witte uitvoering (stang+stof)
* babybay wielenset (standaard of zachte rollers)

Een matrasje voor de huurbedjes dient in verband met de hygiëne altijd aangeschaft te worden. Besluit je echter direct het bedje voor 6 maanden te willen huren, doen wij het standaard Classic matrasje er bij cadeau.
Ook is het mogelijk een passende hoofdbeschermer in verschillende kleuren bij te bestellen evenals een molton en hoeslakentje.

Wij vragen tijdens de huurperiode een borg voor de gehuurde artikelen. Deze borg bedraagt € 100,- ongeacht welke artikelen en welke periode er gehuurd wordt. Uiteraard wordt deze borg per omgaande geretourneerd na volledige en in correcte staat verkerende ontvangst van de gehuurde artikelen. Het is helaas niet mogelijk alleen een los sluithekje, verbredingsset, hemelset of wielenset te huren. Dit is altijd alleen mogelijk aanvullend op de huur van een basisframe.

Voor aanvang van de huur zenden wij u een huurcontract toe, welke dient te zijn ondertekend voor aanvang van de huur. De minimale huurperiode die wij hanteren is 1 kalendermaand. Daarna kunt u steeds verlengen per week. De verlenging dient uiterlijk 7 dagen voor het aflopen van de gereserveerde periode kenbaar gemaakt te worden (verlengen gaat ook eenvoudig via de webshop). Dit in verband met lopende reserveringen. Wanneer u minimaal 3 weken vóór de aanvangsdatum bestelt, garanderen wij u de verhuur voor de door u gekozen periode.
U kunt er voor kiezen het bedje op te komen halen, maar voor een kleine vergoeding van € 25,- (NL adressen) kunnen de artikelen ook bezorgd én weer retour gehaald worden voor u. Deze keuze kunt u apart ingeven bij het aanvragen van de huur.

Wanneer er nog vragen zijn over de verhuur, neemt u dan contact met ons op.
Wij staan u graag te woord.

De huurvoorwaarden kunt u altijd bij ons opvragen. U ontvangt echter ook altijd een exemplaar bij reservering van de verhuur. Deze huurvoorwaarden zijn een onderdeel van de te sluiten huurovereenkomst.

 


Veel verkocht

Aanbieding!

Complete Rotan Wieg Beer

Nu slechts: € 45.00

Meer info ›
In winkelwagen ›
Nieuwsbrief

Naam:

E-mail:

Type de code over: