Copyright Disclaimer en Privacy


Copyright
Op de inhoud en vormgeving van de uitingen van Teddy*B (hieronder begrepen de correspondentie, de internetsite en iedere andere uiting daarvan, ongeacht de drager) rust auteursrecht en copyright. Voor het overnemen, screenshot maken van, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van tekst of vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de rechthebbende en/of Teddy*B.

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door Teddy*B met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Teddy*B verstrekt door middel van deze website informatie over de producten die door Teddy*B worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Teddy*B aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Teddy*B aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Teddy*B opgenomen informatie.
 
Privacy
Alle gegevens die door Teddy*B worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die u aan de Stichting Webshop Keurmerk geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.
De site bevat links naar andere sites en sites van businesspartners die niet tot Teddy*B behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.
 Indien er een bestelling bij ons geplaatst wordt, een vraag via e-mail aan ons wordt gesteld worden de verstrekte gegevens alleen gebruikt om de vraag te beantwoorden of de bestelling te verwerken. Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan apart geschieden van het aanmaken van een account, echter als een account aangemaakt wordt, geeft u ook aan akkoord te gaan met het ontvangen van een nieuwsbrief. De gegevens die daarvoor aan Teddy B verstrekt worden, worden nooit aan derden beschikbaar gesteld (tenzij we hier wettelijk toe verplicht worden). Stelt u  geen prijs op nieuws of de nieuwsbrief, dan kunt u dat per e-mail aan ons laten weten of via de link die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat. Wij zullen uw gegevens dan uit onze database verwijderen. Uw gegevens zijn door uzelf altijd bij ons opvraagbaar.
 Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de site Teddy*B of uw ervaringen met de site, dan kunt u contact met opnemen met Teddy*B via info @ TeddyB .nl


Veel verkocht

Aanbieding!

Complete Rotan Wieg Beer

Nu slechts: € 45.00

Meer info ›
In winkelwagen ›
Nieuwsbrief

Naam:

E-mail:

Type de code over: