Over ons
Teddy*B
is begonnen in het najaar van 2006, wij maakten onze start met een grote stand op de Jonge Gezinnen Beurs in Utrecht. Ons pronkstuk was het babybay aanschuifbedje en wat een enthousiaste reacties hebben wij daar mogen ontvangen! Waar toen voornamelijk advies door ons werd gegeven, zijn wij inmiddels doorgegroeid naar onze webshop in huidig formaat.

Tot op heden blijft onze grootste artikelgroep de wiegjes en aanschuifbedjes, natuurlijk veel meer uitgebreid dan toen met verschillende maten, modellen en kleuren. De babybay vertegenwoordigen wij nog steeds met veel plezier voor de Nederlandse en Belgische markt .Maar ook is daar nu ons eigen alles-in-één bedje bij gekomen dat voorziet in een slaapplek van geboorte tot einde kleutertijd, en daar zijn we best een beetje trots op!

Advies kunnen wij nu geven op basis van bijna 10 jaar gebruikerservaring en elke dag is er weer één om ons nog meer in de materie van onze artikelen te verdiepen. Vragen telefonisch of via de mail proberen wij altijd zo snel en compleet mogelijk te beantwoorden. Wij zeggen zelf altijd “we zijn een webshop XL” waar XL staat voor het extra stukje service dat we willen bieden aan onze klanten.

Ook op deze website proberen we door zo uitgebreid mogelijke informatie aan te bieden onduidelijkheden voor te zijn. Buiten onze algemene voorwaarden (Webshop Keurmerk) is er dus nog een andere pagina die voorziet in de informatie betreffende bestellen, verzenden en betalen. Ook leggen wij uit hoe wij omgaan met uw privacy, maar ook hoe wij gesteld zijn op onze copyright.

Wij bieden op onregelmatige basis een nieuwsbrief aan en deze wordt verzonden wanneer wij vinden dat wij relevantie informatie aan te bieden hebben. Voor deze nieuwsbrief is een aanmeldlink op de site te vinden.

Met plezier doen wij elke dag weer dit werk om uiteindelijk een steeds grotere groep tevreden klanten op te kunnen bouwen!


Veel verkocht

Aanbieding!

Complete Rotan Wieg Beer

Nu slechts: € 45.00

Meer info ›
In winkelwagen ›
Nieuwsbrief

Naam:

E-mail:

Type de code over: